Semineul : ce aleg si ce primesc!

Publicat de Mugur Mazilu

Semineul : ce aleg si ce primesc!

07.02.2017

Scriem acest articol pentru a veni in intampinarea iubitorilor de seminee, in intampinarea celor care doresc un semineu in casa, pentru a evita unele dintre problemele des intalnite la clienti nefericiti, mai ales cand vine vorba despre partea decorativa, despre semineul finisat. Nu de putine ori au aplelat la noi clienti care au ales gresit, mai ales partea decorativa a semineului.

Daca in alte articole am scris despre partea tehnica, eficienta si autonomie, despre materialele recomandate, despre siguranta si durabilitate in timp, de acesta data vom scrie putin despre partile decorative ale semineelor.

De cele mai multe ori clientii se uita la costul final si se indreapta catre semineul care costa mai putin, ma ales ca este “obiectul folosit ocazional”. Ce omit acesti clienti este faptul ca designul semineului defineste livingul casei, surprinde vizual si devine obiectul principal al designului interior din casa noastra.

Comerciantii de seminee , de cele mai multe ori, se folosesc ( in prezentare si vanzare) de cataloage generale ale anumitor producatori, cataloage ce au de cele mai multe ori poze prelucrate si facute sa arate mai bine decat in realitate. Sa nu mai vorbim despre culoarea sau textura pietrei naturale sau a materialelor folosite pentru finisaj. Fara niste schite de mana sau 3D cu dimensiunile exacte, nici forma finala a semineului este posibil sa nu fie cea dorita, spatiul alocat semineului fiind depasit de cele mai multe ori.

Va sfatuim sa va asigurati ca firma care comercializeaza are seminee realizate care va atrag, care v-ar putea placea, inainte de a purcede in achizitia unui semineu. Va sfatuim sa va asigurati ca firma la care apelati are in portofoliu seminee executate la comanda, ca primiti schitele 3D (sau de mana) cu dimensiunile dorite si stabilite de catre arhitectul dumneavoastra. De asemenea, culoare materialului din care va fi prelucrata partea decorativa a semineului trebuie sa fie cea prezentata. Mostrele sunt foarte importante, sunt cele mai relevante .

Am selectat cateva exemple de seminee realizate de catre Atelierul Seminee Expert. Din punctul nostru de vedere asa trebuie sa arate semineul, dupa ce ati fost de acord cu schitele 3D! Atelierul Seminee Expert excuta la comanda seminee clasice, rustice , moderne sau rame sculptate, conform schitelor efectuate , la dimensiunile alocate semineului. De peste 15 ani fabricam si montam parti decorative personalizate, parti decorative unice, la noi fiecare proiect este special si unic!

 

Alegeri inspirate!  

www.seminee-expert.ro

 

 

Alte articole
de blog