Semineul Modern - Seminee Expert
Semineul Modern

Semineul Modern

Publicat de Mugur Mazilu18.10.2016

Este foarte clar ca stilul predominant este cel modern, minimalist, si peste 80% din clientii nostri ne solicita realizarea unui semineu modern, cat mai simplu.

Mai jos puteti vedea unul dintre primele seminee realizate de catre Atelierul Seminee Expert, in urma cu cca 10 ani. Focarul semineului este unul fabricat in Italia, foarte generos, cu un gabarit impresionant, focar din otel, placat cu placi modulare din fonta. Puterea lui in kw este de cca 18-20 kw, eficienta nu este cea mai fericita si ajunge la un maxim de 70%, dar niciodata acesta nu a fost folosit ca sursa de caldura ci doar ocazional, drept pentru care arata la fel de bine si “nou” ca in urma cu 10 ani.

Ca varianta alternativa, la vremea respectiva aveam doar focare fabricate in Germania, focare din otel, placate la interior cu termota. Incepuse moda semineelor placate cu samota si termota la interior, moda semineelor foarte eficiente, cu un consum redus, dubla combustie si ardere curata. Intre timp, gama focarelor pe care Seminee Expert o comercilizeaza depaseste 400 de modele, acoperind orice nivel de pret sau calitate, in functie de bugetul fiecarui client. Partenerii nostri sunt : Nordpeis, Carbel, Spartherm, Hajduk, Kalfire, Element4!

Partea decorativa este montata pe structura metalica, in modul in care ne-au invatat francezii si italienii care implementasera semineele in Romania. La foarte putin timp dupa am descoperit producatorii seriosi  si silicatul de calciu , materialul revolutionar ce se monteaza fara structura metalica, fiind inventat special pentru partile decorative ale semineelor . Temperatura la care rezista acest material este de peste 1000 grade! In momentul de fata Seminee Expert este importator de Skamotec225-Skamol, unul dintre cei mai puternici si importanti producatori de silicat de calciu si samota din lume.

Blatul semineului este din compozit si este facut la comanda de care unul dintre furnizorii nostri principali de marmura, granit, calcar si compozit.

www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Sobe Performante si Oameni frumosi. 13.01.2017

Sobe Performante si Oameni frumosi.

De peste 15 ani, partenerii Seminee Expert comercializeaza si monteaza seminee si cosuri de fum profesionale. Ne mandrim cu un bagaj de cunostinte, acumlat in timp, in urma aprofundarii cunostintelor,...

Seminee, intre tendinte si necesitate. 08.01.2018

Seminee, intre tendinte si necesitate.

Anul 2018 vine cu cateva schimbari provenite in estetica interioara a caselor, schimbari ce propun renuntarea la cateva dintre elementele de interior si introducerea altora, in trend cu modelul propus...

Ce este semineul. 17.07.2012

Ce este semineul.

Simplificand lucrurile orice semineu se compune din: - vatra (loc de amplasare a combustibilului, de regula lemnele de foc); - o gura de alimentare a semineului („poarta” prin care se introduc l...