Seminee KALFIRE! - Seminee Expert
Seminee KALFIRE!

Seminee KALFIRE!

Publicat de Mugur Mazilu17.09.2016

La inceputul anului prezentam semineele Kal-Fire si avantajele pe care le prezinta, in comparatie cu toate celelalte seminee pe care le-am vazut si de care am auzit.

De curand, am participat la intalnirea importatorilor Kal-Fire si lansarea a 10 produse noi, produse din gama Prestige (seminee gaz), impreuna cu utlima inovatie in domeniul seminee pe gaz : Scantei reale in interiorul focarului ce functioneaza avand combustibil gazul natural ! (Natural spark generator:NSG)

Clar, KALFIRE, ca asa a devenit noul logo al companiei olandeze , este unul dintre cei care inoveaza si care pun accentul pe calitate, fara niciun fel de compromis. KALFIRE este compania care lanseaza modele speciale, modele si idei care sunt copiate in scurt timp de catre multi producatori europeni. Prima expresie din prezentarea pe care au pregatit-o suna cam asa :“don’t compromise”!

Cele 5 puncte  pe care pun accentul olandezii de la KalFIRE: individuality (echipare unica si optima)-experience (modeul realistic al flacarilor in interioarele focarelor)-easy of use(modul usor de folosire si curatare)-expertise(retea de distributie foarte bine pregatita dpdv tehnic)-durability (garantie si durabilitatea in timp).

KALFIRE sunt pionierii in domeniul semineelor din multe puncte de vedere : prima firma producatore de seminee cu geam fara rama/rame, prima firma producatore de seminee cu ridicarea gemului pe verticala din Benelux,tot ei sunt cei care au dezvoltat sistemul LED pentru semineele electrice, prima firma producatoare care a intros modelul de semineu pe gaz -“room devider”, firma producatoare a primului semineu de colt (2 laturi vitrate) fara rame la suprafata vitrata si multe , multe altele. Mai mentionam : rama dintr-o singura bucata la modele cu 2 si 3 supraafete vitrate, folosirea otelului Cor Ten, garnituri speciale/patentate, carena convectie pentru toate focarele, Valva termica ce regleaza singura aerul de ardere primar si posibilitatea adaptarii designului interior in 3 variante.

Seminee Expert  Recomanda KALFIRE, nu faceti compromisuri in alegerea focarului !

Cu toate acestea, FOCARUL semineului reprezinta doar 50% din semineul final pe care il veti avea in casele dumneavoastra, alegeti cu grija echipa de montaj , cosul de fum si materialele ce vor compune partea decorativa!

Alegeri inspirate!

 

Alte articole de blog

Seminee Suspendate-Seminee Metalice 10.05.2017

Seminee Suspendate-Seminee Metalice

”I believe you can have a million dollar Picasso beside your fireplace but people will still look at your fireplace first”. Este clar ca focul atrage, este magnetul ce ne poarta in lumi romanti...

Ce facem cu Semineul vara? 04.05.2017

Ce facem cu Semineul vara?

Decorarea semineului pe timpul verii poate fi modalitatea fiecarei familii de a-si dezvolta simtul artistic si de a gasi noi motive de bucurie pentru serile calduroase de vara. Semineul nu este doa...

Silicat De Calciu-Skmotec225 11.01.2016

Silicat De Calciu-Skmotec225

SKAMOL introduce o nouă metodă inovatoare de a construi carcase/hote pentru seminee.SKAMOTEC 225 este o placă de construcție incombustibila si usoara care simplifică procesul de construcție al u...