In Dulcele stil Brancovenesc! - Seminee Expert

In Dulcele stil Brancovenesc!

In Dulcele stil Brancovenesc!

In Dulcele stil Brancovenesc!

Publicat de Mugur Mazilu30.08.2016

De fiecare data cand privesc pozele acestui proiect, am sentimentul de acasa, de special, de altceva, de romanesc, de autentic!

Da, este un proiect nou, realizat de catre un om special ce a conceput o casa de vacanta speciala, in stilul Brancovenesc, o casa pasiva, casa cu o suprafata utila de peste 300 mp, gandita pana la cel mai mic detaliu, avand costuri de intretinere aproapiate de un apartament cu 2 camere. Nu, nu este o gluma, se poate si asa ceva, cu niste costuri initiale ridicate, nefacand rabat la calitate.

https://www.youtube.com/watch?v=k3DYhFeGFA8

SemineeExpert a adaptat sisteme de evacuare ceramice– Tona-Germania, sisteme tristrat, complet accesorizate, fabricate integral in Germania, garantate 30 ani! 

Semineele sunt : N21-Nordpeis (producator Norvegian) si Varia H20-Spartherm(producator German).

Primul semineu este un realizat cu un focar N21-Nordpeis, fabricat din otel, placat la interior cu termota, dubla combustie, ardere curata.2-10 kw. Eficienta 80%! Acest semineu indeplineste rolul de sursa alternativa de caldura pentru dormitorul matrimonial.

Partea decorativa clasica este realizata in Atelierul Seminee Expert, executata manual din calcar masiv de Vistea, in urma unui proiect si al unor schite 3D, realizate cu acordul si sub atenta supraveghere a beneficiarului. Hota semineului este realizata din Silicat de calciu Skamotec225-Danemarca. Legatura din focar si cosul de fum este realizata cu elemente fixe si flexibile Metaloterm-Olanda.

Semineul din living este realizat cu un focar Varia H2O,  placat la interior cu termota, dubla combustie, ardere curata.11-15 kw. Eficienta 80%! Termosemineul este legat la puffer de 2000l, in paralel cu o centrala pe peleti, dar si panourile solare. Termosemineul indeplineste rolul de sursa principala de caldura, facand fata cu brio unei suprafete utile de peste 300 mp.

https://www.youtube.com/watch?v=k3DYhFeGFA8

Partea decorativa este realizata in Atelierul Seminee Expert,  executata manual din calcar masiv de Vistea, in urma unui proiect si al unor schite 3D.  Datorita detaliilor Stilului Brancovenesc, dar si complexitatii, durata realizarii acestui semineu a fost de cca 3-4 saptamani, fiecare detaliu fiind executat manual de catre colegii nostri din Atelierul de Creatie Seminee Expert .  Hota semineului este realizata din Silicat de calciu Skamotec225-Danemarca. Legatura dintre focar si cosul de fum este realizata cu elemente fixe si flexibile Metaloterm-Olanda.

SemineeExpert-Romania

Alte articole de blog

Semineul RUSTIC BASEL 06.06.2012

Semineul RUSTIC BASEL

Acest Semineu este dotat cu un focar norvegian/Nordpeis,N25 Folding Doors,din fonta masiva,placat la interior cu termota de inalta calitate;Este o sursa alternativa de caldura,cu ardere curata si dubl...

Seminee Suspendate-Seminee Metalice 10.05.2017

Seminee Suspendate-Seminee Metalice

”I believe you can have a million dollar Picasso beside your fireplace but people will still look at your fireplace first”. Este clar ca focul atrage, este magnetul ce ne poarta in lumi romanti...