Eco Fire-Semineul de apartament - Seminee Expert

Eco Fire-Semineul de apartament

Eco Fire-Semineul de apartament

Eco Fire-Semineul de apartament

Publicat de Mugur Mazilu19.07.2016

EcoFire este un semineu cu biocombustibil, elegant, care adaugă o notă de clasă si stil pentru fiecare casă. Prin folosirea acestei soluții de semineu cu bioetanol puteti oferi un stil deosebit casei dumneavastra, avand o flacara reala, fara necesitatea adaptarii unui cos de fum.

Eco Fire este un semineu ce foloseste combustibil Bioetanol, are 2 kw, nu polueaza, sustine termic o camera de cca 20-25 mp, poate fi adaptat caselor pasive, este foarte eficient, recuperand caldura degajata.

Alaturi de filtrul de particule  “EcoStream” si amortizorul de sunet “Silencer”, Metaloterm Eontop produce peste 12 sistem de evacuare din inox, sisteme garantate in 10 ani si 30 ani!

https://www.seminee-expert.ro/page/Sistem-MF

Alte articole de blog

Semineul: moft sau necesitate? 17.07.2017

Semineul: moft sau necesitate?

Asa se intitula primul articol pe care l-am scris cu si despre seminee si cosuri de fum profesionale. Aceasta intrebare este prima la care trebuie sa gasesti raspunsul din discutia cu specialistul ...

Parti decorative pentru Seminee 14.04.2017

Parti decorative pentru Seminee

In afara retehnologizarii complete a fabricilor Hajduk si a inovatiei la nivelul arderii si eficientei semineelor si sobelor fabricate, noua echipa ce se ocupa de partea de design, propune cateva mode...