Semineul:eleganta, pasiune,stil,arta... - Seminee Expert

Semineul:eleganta, pasiune,stil,arta…

Semineul:eleganta, pasiune,stil,arta…

Semineul:eleganta, pasiune,stil,arta…

Publicat de Mugur Mazilu25.06.2014

Iata ce descriere fabuloasa am gasit pe site-ul unui semineist canadian :

I believe you can have a million dollar Picasso beside your fireplace but people will still look at your fireplace first !”

Nici nu mai conteaza cum am ajuns sa lucrez in acest domeniu, conteaza ca sunt pasionat de ceea ce fac, ca in fiecare dimineata sunt la fel de entuziasmat si de abia astept sa incep sa lucrez, sa vorbesc despre pasiunea mea, despre calitate si despre frumos. Nu am crezut niciodata ca aceste obiecte fierbinti si atragatoare vor ajunge sa faca parte din viata mea si sa mi-o schimbe in bine si in frumos.Tot semineele m-au legat de jazz, iremediabil, m-au facut sa inteleg ca in viata avem nevoie de rabdare si performanta; ca nevoia de a fi bun in ceea ce fac este primordiala si esentiala.Tot in domeniul semineelor am invatat ca orice compromis iti poate fi fatal si ca sintagmele de genul :”mai bine mai tarziu decat niciodata” sau “merge si asa” ne cauzeaza in timp .De cand lucrez in acest domeniu am parcurs mii de km si am vizitat zeci de fabrici de seminee si cosuri de fum, in cautarea calitatii, dar si din nevoia de a invata de la cei mai buni, despre calitate,siguranta , si nu in ultimul rand , despre cum sa transformi o mentalitate.Am intalnit oameni speciali care m-au invatat despre seminee si cosuri de fum, oameni frumosi, care din dragoste pentru eficienta, calitate si poezie au dus la alt nivel discursul cu si despre seminee, au schimbat mentalitati si au participat prin munca asidua la tehnolgia de cel mai inalt nivel, in cele mai performante centre de testare si productie din Europa.

Lucrez intr-o echipa frumoasa, cu oameni ce au aceleasi pasiuni si teluri, cu oameni ce simt acelasi entuziasm cand vorbesc despre seminee sau cand monteaza aceleasi seminee; nu stim sa facem altceva , dar incercam sa facem bine ceea facem si sa multumim,atat cat se poate,toti oamenii care intra in contact cu noi si care au nevoie de sfaturile sau serviciile noastre.

Focul nu mai e ce-a fost…

 

Alte articole de blog

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe! 18.05.2017

Carbel -60 Ani de Seminee si Sobe!

Anul acesta, producatorul spaniol de seminee si sobe Carbel sarbatoreste 60 ani de existenta! Carbel este unul dintre pionierii din Europa din domeniul productiei de seminee si sobe metalice, semin...

Expozitii si prezentari SemineeExpert 10.05.2017

Expozitii si prezentari SemineeExpert

Cu 10 ani de experienta in aceasta formula, sub numele de Seminee Expert si de peste 16 ani  in acest domeniu, suntem convinsi atunci cand recomandam sau ofertam un semineu. Suntem convinsi ca fiecar...