Seminee pe gaz - Seminee Expert
Seminee pe gaz

Seminee pe gaz

Publicat de Mugur Mazilu14.06.2012
Semineele pe gaz sunt speciale, nu sunt surse alternative de caldura si, in general, se instaleaza acolo unde nu este posibila instalarea unui cos de fum de mari dimensiuni, ele avand o evacuare ca la centralele de apartament (turbo); noi le mai numim si seminee de apartament.
Focarele sunt ELEMENT4, acestor focare li se poate adapta orice model de parte decorativa, in mare parte moderne; Provenineta-Olanda-tara care are cei mai multi producatori de seminee pe gaz din lume.
In fotografiile de mai jos va prezentam doua dintre semineele montate de noi, ale caror componente decorative sunt realizate in atelierul nostru.
SEMINEU PE GAZ MODERN
SEMINEU PE GAZ RUSTIC
Frumusetea simplitatii
Desi veti gasi o gama larga de seminee pe gaz, in colectia Element4, toate au un lucru in comun: simplitate. Pentru ca noi credem ca simplitatea este cheia.
Simplitate in constructii simplifica instalarea si intretinerea. Simplitate in utilizarea garanteaza o atmosfera placuta si calda, in casa cu literalmente doar o singura apasare de buton. In cele din urma, simplitate in rezultatele de proiectare in design, care face dreptate pe deplin frumusetii unice a focului.Ardere echilibrata
Un foc echilibrat este dat de focarul sigilat cu un front de sticla. Semineul are un cos de fum sofisticat care utilizeaza convectia naturala pentru a trage aerul din afara cladirii pentru ardere si expulzeaza inapoi la exterior printr-un compartiment separat gazele arse.Element4 poate fi instalat cu un cos de fum conventional. Daca nu exista nici un cos de fum in casa ta, pot fi montate printr-un perete exterior sau prin acoperis.

Alte articole de blog

Silicatul de calciu-Skamotec225 19.07.2016

Silicatul de calciu-Skamotec225

Skamol, Producatorul din Danemarca, a introdus si in Romania, de cativa ani, silicatul de calciu, pregatind tehnic mai multe companii din Romania, dar si importatorul de atunci. Avand o gama foarte la...

Avantaje Seminee Kalfire 17.11.2016

Avantaje Seminee Kalfire

1- Mantaua de convectie inclusa in pret ( pentru alte focare aceasta are extra-cost de cca 350/400 euro) 2- Priza de aer proaspat inclusa in focar (pentru alte focare aceasta are extra-cost de cca 60...