Semineul Andreea - Seminee Expert
Semineul Andreea

Semineul Andreea

Publicat de Mugur Mazilu08.06.2012

Acest semineu este dotat cu focar Nordpeis-N36, focar din otel, placat la interior cu placi modulare din samota, ardere curata si dubla combustie/gazeificare.
Partea decorativa are o structura din silicat de calciu, material termorezistent la temperaturi de peste 1100grade. Partea exterioara este alcatuita din placi din calcar alb(Piatra Vrata) cioplite manual in atelierul nostru. Blatul acestei parti decorative este din Vrata,avand o grosime de 10-12cm.
Marele avantaj al acestui semineu este faptul ca ocupa un spatiu foarte restrans,in comparatie cu alte seminee,si incalzeste o suprafata de cca 80-90mp,fiind o sursa alternativa de caldura.

De asemenea, acest semineu poate fi placat si cu marmura cioplita sau piatra natura, blatul putand avea si alte dimensiuni,iesit in consola sau retras pana la baza semineului.

Alte articole de blog

NI 25-Nordpeis 30.08.2016

NI 25-Nordpeis

Seminee Expert- prezinta, comercializeaza si monteaza seminee de peste 10 ani, avand o gama de peste  300 de modele de focare. Focare din fonta, fonta dubla, focare din fonta placata cu termota sau s...