Seminee clasice

Stilul arhitectural clasic sau clasicismul este miscarea aparuta in arhitectura si pictura dupa anul 1740, in primul rand ca un raspuns asupra stilul Barco sau Rococo, stiluri dominante la vremea respectiva.Ca un ideal al armoniei arhitecturale, stilul clasic a fost adaptat foarte rapid in Franta, Anglia si Rusia, devenind stilul predominant pentru multe secole. Semineele sau partile decorative al semineelor au fost si ele influentate, mai ales in Franta si Anglia, ramele clasice si mai ales cele sculptate devenind "must have ul" cestelelor si al conacelor cu staif.
Denumim "semineu clasic" folosind acest termen general, semineul ce are o rama in linii drepte sau cu elemente de sculptura, semineul cu rama din calcar , marmura sau granit, rama prelucrata in diferite forme , in general din elemente masive , la dimensiunile adaptabile in perfecta simbioza cu focarul semineului ales.
Atelierul Seminee Expert adapteaza focare cu vatra deschisa(putin eficiente) sau focare inchise(foarte performante), din otel, placate la interior cu samota, cu rame ce au linii drepte si subtile, dorind sa cream o panorama cat mai mare asupra focului din interior. Atelierul Seminee Expert lucreaza in prezent cu doua mari cariere de piatra din Romania si Bulgaria si poate realiza orice model de semineu clasic, la orice dimensiuni si forme, mai ales rame sculptate manual, rame de seminee unice si personalizate.De peste 15 ani dezvoltam gama de parti decorative si lucram doar cu piatrari si sculptori specializati in seminee si parti decorative de seminee.Chiar daca focarele sunt importate din Germania, Norvegia si Olanda, mana de lucru si materialele/calcarul sunt din Romania si ne mandrim chiar si peste hotare cu lucrarile noastre.

Cere oferta pentru orice model dorit de semineu, te asiguram ca vei primi cel mai bun raport calitate pret pentru un semineu unic!


 

SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota