Seminee Bio-etanol

Semineele Bio sau Semineele de Apartament sunt semineele ce folosesc combustibil lichid, bioetanolul; mai ales ca peste 80% dintre apartamantele noi se doresc avand cel putin un semineu ca punct de atractie cu flacari reale, pentru atmosfera speciala.
Bioetanolul  este un produs lichid obtinut prin fermentarea cerealelor, a cartofilor si a sfeclei… Toata lumea il lauda ca fiind “eco”sau “bio”, dar si ca emanatiile rezultate in urma arderii  sunt minime si putin nocive.

Seminee Expert recomanda si monteaza doar seminee bio : Ebios, seminee ce folosesc inox de cea mai buna calitate, sistem de siguranta pentru rezervorul in care se adauga bioetanolul, fibra ceramica speciala in partea superioara ce controleaza arderea, nepermitand scurgere nedorita de bioetanol. Multe produse ce folosesc bioetanolul pentru seminee nu folosesc un inox de calitate, nu au control perfect asupra locului in care se depoziteaza bioetanolul pentru ardere riscul unui accident fiind ridicat. Capacul superior sigilieaza perfect arzatorul astfel incat flacara se va stinge instantaneu.Semineele Bio din gama Seminee Expert  nu pot fi aprinse pur si simplu, ele se amorseaza cu o pompa speciala pentru a nu genera acumulare de gaze , acumulare din cauza carora pot aparea explozii sau incendii.

Mai multe detalii puteti gasi aiciSEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota