Seminee Expert SRL produce de peste 10 ani parti decorative  clasice, moderne sau in stil rustic, la comanda, in functie de asteptarile fiecarui client si de stilul arhitectural stabilit.

Partile decorative sunt realizate in Atelierul de creatie "Seminee Expert", de catre echipele de pietrari si sculptori, in baza unei schite 3D,corespunzatoare locului unde se va monta semineul.

Pentru partile decorative, SEMINEE EXPERT recomanda folosirea silicatului de calciu SKAMOTEC 225 Clasa A+ (Skamol-Daanemarca), fiind un material termorezistent si ecologic, rezistent la peste 1000 grade, oferind o siguranta ridicata.


Toti montatorii de seminee si cosuri de fum profesionale cu care lucram au experianta de peste 15 Ani in domeniul semineelor si cosurilor de fum, au participat la scolarizari spcializate in fabricile producatorilor, respectand toate normele in vigoare si recomandarile acestora.

Seminee Expert este una dintre putinele firme importatoare si producatoare de parti decorative pentru seminee ce monteaza cu echipele de montaj interne, externalizarea fiind exclusa din conceptul nostru de implementare  a calitatii.


Legatura dintre seminee si cosuri de fum esta foarte importanta, este elementul care este mascat de partea decorativa a semineului, dar care este supus unor temperaturi foarte ridicate, mai ales la folosirea excesiiva a semineelor. Elementele pe care le recomandam pentru legatura dintre seminee si cosuri de fum sunt din inox, in doua variante: 


1-varianta fixa, cu elemente de inox 316l, Metaloterm Eontop: T600-rezistenta la temperaturi de 600 de grade. 

2-varainta flexibila, cu racord flexibil , perete dublu, 316l, Metaloterm Eontop :T450-rezistenta la temperaturi de 450 grade.


Legatura dintre seminee si cosurile de fum se recomanda de caz la caz, in functie de temperatura la evacurea a focarului, dar si de pozitionarea focarului fara de cos de fum.


Lemnul folosit pentru alimentarea semineelor trebuie sa aiba o umiditate scazuta (preferabil sub 25%-23&%).Semineele vor fi alimentate conform recomandarilor producatorilor. O alimentare excesiva cu lemn ce are umiditate crescuta afuma geamul si interiorul focarului, depunerile pe cosul de fum sunt excesive, pericolul in expotare este crescut si poate pune in pericol casa si viata. Orice semineu trebuie sa fie insotit de instructiuni de montaj si folosire ce trebuiesc respectate cu strictete.

Orice semineu si cos de fum necesita verificare si curatare,o data sau de doua ori pe an, in functie de cum sunt folosite.


Semineul trebuie folosit conform recomandarilor producatorului, dar si montat conform normelor, doar cu materiale de calitate, cu materiale rezistente la tempoeraturi ridicate.

Semineul pe lemn se prezinta a fi obiectul decorativ ce ridica standarul oricarui living, dar, in acelasi timp, trebuie privit ca pe o sursa alternativa de caldura, sursa ce necesita atentie in exploatare .

SEMINEE EXPERT
BUCURESTI - ROMANIA

Tel:  +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437
Fax: +4 031 8169286
Email: office@seminee-expert.ro

SHOWROOM CU SEMINEE FUNCTIONALE
Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti
Tel: +40 21 659 65 19Blog Seminee Expert
Bog CosCeramic.ro

Recomandari

Focare norvegiene

Focare norvegiene

Focare semineu cu samota

Focare samota